Natuurfotografie, Streekgeschiedenis, Genealogie

Welkom

Inhoud weblog:

Dit is een site met in hoofdzaak natuurfoto’s, maar af en toe plaats ik ook onderwerpen betreffende mijn andere hobby, streek- en familiegeschiedenis.

Reageren:

Reageren op een bijdrage kan door op reageer of op commentaar te klikken onder die bijdrage. U moet in elk geval een naam en een geldig e-mail adres invullen, dit is verplicht. Het invullen van de URL van Uw website is niet verplicht. De eerste keer dat U reageert kan het een poosje duren voordat de reactie verschijnt. Om ongewenst spul te voorkomen moet ik die eerste reactie goedkeuren. Dat is dus alleen de eerste keer nodig, tenzij U een volgende keer een andere naam en/of e-mail adres gebruikt, dan beginnen we opnieuw. Omdat ik niet op elk moment thuis ben kan dat goedkeuren dus even duren.

Nieuwe berichten:

Niet elke dag zal er op deze site een nieuwe bijdrage worden gepubliceerd. Als U wilt weten wanneer er iets nieuws op deze site staat is een feedreader handig. Veel gebruikte feedreaders zijn die van Google of die welke in Windows Live is ingebouwd. Maar U kunt zich ook aanmelden (vinkje aanklikken onder een bijdrage) om voor elk nieuw bericht een mailtje te ontvangen.

Determineren:

Op deze site vindt U veel macro-opnames. Ik ben geen specialist in het herkennen van alle dier- of plantensoorten. Toch probeer ik wel om de verschillende onderwerpen van een naam te voorzien. Dat is niet altijd foutloos, hoe zeer ik mijn best ook doe. Het echte determineren moet ik dan ook aan die specialisten overlaten.

Overigens, Geert sines is Fries voor “is van Geert”, “behoort bij Geert”.

Ik wens U veel kijkplezier,

Geert

Advertentie