Natuurfotografie, Streekgeschiedenis, Genealogie

Nieuwjaar 2020

We staan aan de rand van een nieuw jaar, 2020. In het afgelopen jaar heb ik met plezier mijn natuurwandelingen gemaakt, zij het dat gewrichtsproblemen mijn actie-radius wel wat hebben beperkt. Dat heeft gelukkig weer tot een heleboel nieuwe foto’s geleid. Een aantal daarvan heb ik op dit weblog met u kunnen delen. Ik dank u allen voor de aandacht die u in het afgelopen jaar aan dit weblog hebt besteed. Dank ook voor de “likes” en dank voor de reacties. Het geeft mij ook een beetje richting welke onderwerpen meer of minder worden gewaardeerd. Zelf ben ik niet zo’n reageerder, maar ik bekijk wel alles wat weblog-kennissen publiceren. Meestal op een smart-tv, lekker groot formaat, en dan is reageren niet zo eenvoudig.

Nieuwjaarswens met Oranjetipje

Wat het nieuwe jaar zal brengen weet ik niet. Wel is het zo dat mijn fotoapparatuur, bijna 10 jaar oud, een beetje aftands begint te raken en af en toe vervelende storingen laat zien. Hoe ik dat oplos, dat is nog onduidelijk. Misschien ga ik wel over op lichtere apparatuur. Wat ik nu moet meezeulen wordt me soms te zwaar.

Nijjierswinsk mei Leppelbek

Als alles z’n gangetje blijft gaan qua gezondheid en dergelijke dan zal ik zeker doorgaan. Gewoon omdat het soms zo mooi is.

Zonsondergang

En tot besluit zoals elk jaar: Wat de toekomst brengen moge ………

Advertentie

3 Reacties

 1. Oudmaarnietversleten

  Voor u ook een goed oudjaar en veel gezondheid voor 2020 toegewenst.

  31 december 2019 om 21:09

 2. De allerbeste wensen voor jou ook Geert. Ik kijk met plezier naar je mooie foto’s en ben altijd weer benieuwd welk onderdeel je bespreekt. Ik hoop dat je gezondheid het toelaat nog door te gaan..

  1 januari 2020 om 10:46

 3. Lokkich Nijjier, Geert, mei sûnens foarop, want dêr stiet en falt de rest faak dochs wol mei.

  1 januari 2020 om 11:50