Natuurfotografie, Streekgeschiedenis, Genealogie

Staan we d’r op?

Het nieuwe jaar was nog vrij vers en het leek wel of een sprong Reeën gedacht had dat ze maar eens op het groepsportret moesten. Dat had gekund maar dan was het wel heel erg breedbeeld geworden met die foto. Splitsen dus. Op de eerste foto staan er vijf stuks

kijkende Reeën

kijkende Reeën

en op de tweede vier. Daarbij is de meest rechtse op de eerste foto dezelfde als de meest linkse op de tweede foto. Dat maakt dan een sprong van acht stuks. Nummer negen was er ook nog, maar die had minder trek in een groepsportret, slechts zijn oren wapperden af en toe boven een slootkant.

kijkende Reeën

kijkende Reeën

De Reebok heeft al weer een behoorlijk gewei, nog wel in het vel. Dat wordt weer jeuk en krabben over niet te lange tijd.

kijkende Reeën

kijkende Reeën

Het leek wel alsof ze er echt voor gingen staan. Staan we d’r op? Dan is het goed ! Wat je wel kunt stellen is dat deze sprong in elk geval de kerstdagen heeft overleefd. Toen ik dichterbij wilde komen om ze nog wat duidelijker vast te leggen gingen het hele spul op de loop. Het blijft dan ook een groepsportret in twee delen in breedbandformaat. Dat alles onder een grauwe lucht wat de foto’s niet ten goede komt.

zonsopkomst

zonsopkomst

Terwijl de dag zo mooi was begonnen, de zonsopkomst was spectaculair.

Advertenties

Eén reactie

  1. nou er valt dus weer wat te beleven in het veld en je hebt ze er goed opstaan.

    7 januari 2014 om 19:01